Om webbplatsen

Alléer.se är skapad av Martin Waldmann och finansierad av DW Trädservice.

Några ord om mig:

Jag heter Martin Waldmann. Jag är född i västra Tjeckien, utbildat till skogsmästare med inriktning på dendrologi. Har arbetat i Sverige sedan 2004.  Träd har varit min passion så länge jag minns.  Jag har alltid velat göra något stort och nyttigt för både människor och träd tillsammans. Det har varit viktigt för mig att kunna åstadkomma ett harmoniskt samliv mellan träd och människor.

Kort sagt: Min dröm är att lära folk att älska träd.

Jag tror det skulle leda till en högre värdering av träden, mer kunskap om dem och en bättre förståelse för miljön. Detta vill jag uppnå genom att popularisera träden.

 

Syftet med den här webbplatsen är att utöka kunskapen hos allmänheten om alléer och träd, att öka alléernas värde genom allmän förståelse av dem och att gynna och öka hänsynen till alléer.

Jag är tacksam för all ny information ni vill dela med mig om alléer. Ni är välkomna med bilder, frågor, tips etc.